CF moto Z-Force 800 -

CF moto Z-Force 800

23 augustus 2013

Ongeacht de wegomstandigheden (steile hellingen, modder, sneeuw, etc..), De nieuwe side-by-side, CF Moto, is de perfecte keuze.

CF Moto Z-FORCE 800 is voorzien van een krachtige motor, die in combinatie met een lange lijst van uitrusting en accessoires met de standaard uitvoering plaats van de nieuwe side-by-side op de eerste plaats in zijn klasse.

CFMoto Z8 wordt aangedreven door een vloeistofgekoelde 2-cilinder in V en een inhoud van 800 cc en een vermogen van 62 pk bij een toerental van 6700 rpm en een koppel van 72 Nm bij 6.200 tpm.

Injectiesysteem EFI (elektronische brandstofinspuiting) motor biedt een perfecte mix van lucht en brandstof, waardoor een laag brandstofverbruik en eenvoudig starten bij lage temperaturen.

De CF Moto 800 , selecteerbaar 2WD/4WD systeem met differentieelsper helpen u eruit te komen van de zwaarste situaties.

Te gaan met de meest veeleisende rijomstandigheden, CF Moto Z8 word standaard geleverd met een ruwe pakket met daarin: twee onafhankelijke armen en verstelbare gas schokdempers, 14-inch lichtmetalen wielen, trekbol voor aanhangwagen en elektrische lier in de prijs inbegrepen.